22
.
04
.
2021

Den perfekte matchen!

Den perfekte matchen!
Jesper, Eimund og Ole Martin ønsker Kjetil velkommen i teamet

Noen ganger dukker det opp en perfekt match!

44 år, gift, tre døtre og fullstendig hekta på padel!

Sånn beskriver denne mannen seg selv med en setning. Mange av dere kjenner Kjetil som den ivrige padelspilleren på Rige, som har vært fast inventar i hallen siden åpning i juni 2020.
Kjetil har brukt mange timer av livet sitt på padel de siste 10 månedene og har vært en av de aller viktigste bidragsyterne til det fantastiske miljøet som er skapt Kristiansand!

Etter sommeren blir det enda mer tid på padel for den blide 44 åringen fra hånes. Kjetil starter nemlig i en nyopprettet stilling i Just Padel. Med ansvaret for driften av Norges råeste padelsenter som skal bygges på Hånes blir det padel både på jobb og i fritiden.

-Jeg har de siste 16 årene drevet en familieeid barnehage på Odderhei. Det har vært en fin reise og jeg har lært utrolig mye! Men når gjengen fra Just Padel tok kontakt var det helt umulig å ikke hoppe på denne unike muligheten. Jeg brenner virkelig for padelsporten, og det å skape gode opplevelser for andre. Det er spennende å bli med i en tidlig fase og å få mulighet til å være med å videreutvikle det unike konseptet Just Padel.
Sier en entusiastisk Kjetil.

Når verden etter hvert åpner opp igjen og det er tillatt med arrangementer er Just Padel opptatt av å skape idrettsglede, engasjement og liv i hallene. Sammen med andre lokale kjente aktører i Kristiansand skal vi til høsten lansere mange spennende konsepter som virkelig skal vise hvor bredt padelsporten favner.

Jeg brenner virkelig for padelsporten, og det å skape gode opplevelser for andre. Det er spennende å bli med i en tidlig fase og å få mulighet til å være med å videreutvikle det unike konseptet Just Padel.

Daglig leder i Just Padel, Eimund Tharaldsen, er ekstremt fornøyd med at Just Padel har fått med Kjetil Hauge på laget!

-I den fasen vi er i nå er det helt avgjørende for oss å ha med de beste folkene på laget! Vi er lidenskapelig opptatt av å skape et godt miljø i hallene våre og brenner for at gjestene våre skal ha en fin opplevelse. Vi har gledet oss lenge til å lansere denne fantastiske nyheten, Kjetil er den perfekte mannen i vårt team! Kjetil er en mann med stor lidenskap for sporten, godt humør, lang erfaring fra drift og så har han en stor gjennomføringsevne!
Uttaler Eimund Tharaldsen fra Just Padel.

Det nye senteret på Hånes skal stå ferdig før jul og Just Padel ønsker å skape blir en møteplass for hele Kristiansand. Storstuen skal inneholde 10 padelbaner, treningsrom, bordtennis, biljard, golfsimulatorer og flere aktiviteter. Satsingen på event og grupper vil være en viktig del av grunnlaget for det nye senteret.

Vi har gledet oss lenge til å lansere denne fantastiske nyheten, Kjetil er den perfekte mannen i vårt team. En mann med stor lidenskap for sporten, godt humør, lang erfaring fra drift og så har han en stor gjennomføringsevne!

Illustrasjon av Just Padel Hånes. Oppe til høyre skimtes treningsrommet.

Jesper Mathisen, padelentusiast og medeier i Just Padel har bare lovord å si om sin fremtidige kollega.

- Kjetil har jeg blitt godt kjent med siden åpningen av hallen på Rige. At han nå har takket ja til å bli med oss på laget er vi utrolig stolte over! Sammen med "Myggen" er han den  som har spilt mest i hellen vår på Rige, og Kjetil kommer jo til å spille enda mer når vi åpner storstua vår på Hånes. Han sklir rett inn i vårt miljø og vil bli en utrolig viktig brikke i vår fremtidige satsing både lokalt og nasjonalt.

Mrpadel77

Kjetil, som den padelavhengige mannen han er, har også egen instagramprofil hvor han med glimt i øyet deler hverdagsøyeblikk med padel i fokus.

-For meg er det viktig å skape engasjement rundt padel, da er det viktig å by litt på seg selv. Sier en en smilende Hauge.

Følg ham her.

På instagram er han kjent under navnet "mrpadel77". Her deler han små hverdagsøyeblikk fra en "padeladdicts" hverdag.