11
.
11
.
2021

Etablerer padel-kjede i hele Norge

Etablerer padel-kjede i hele Norge
Jesper Brandt (f.v.), Ole Martin Årst, Eimund Tharaldsen, Rune Hægeland og Jesper Mathisen på tomten på Hånes der det nye padel-senteret skal bygges. FOTO: TORBJØRN WITZØE

KRISTIANSAND: – Dette blir Norges kuleste padel-anlegg. Her får vi ni baner innendørs med hele 12 meter under taket. I tillegg kommer det én bane på taket, sier Jesper Mathisen.Sammen med Ole Martin Årst, Jesper Brandt og Eimund Tharaldsen satser han friskt på en ny kjede som skal drifte padel-anlegg i flere byer og tettsteder. De fire blir like store eiere av nybygget på Hånes, samt av morselskapet for de andre anleggene rundt om i landet. Rune Hægeland er med på driftssiden av sentrene i Kristiansand og er også med på eiersiden i dagens anlegg på Rige.

Flere på Sørlandet

Så langt har de fire padel-gründerne tegnet kontrakter for etablering av til sammen ti anlegg i Norge. I tillegg er de i dialog med tanke på etablering av ytterligere fire anlegg.

Det kommer altså ett helt nytt anlegg på Hånes i Kristiansand, og det på Rige videreføres. I tillegg er det gjort avtaler om å bygge to anlegg i Arendal og ett i Lyngdal, Lillestrøm, Skien, Hønefoss, Bergen og Stavanger.

KRS Padel som i dag holder til på Rige, skifter navn og blir en del av den nye kjeden, Just Padel. Eimund Tharaldsen som har bygget opp Leos Lekeland og Lucky Bowl er ansatt som daglig leder i Just Padel.

– Med til sammen 15 baner lokalisert på begge sider av bykjernen, skulle Kristiansand være godt dekket. Men vi har tro på at interessen for å spille padel bare vil øke, sier Jesper Mathisen.

Just Padel vil disponere hele bygningsmassen mellom det hvite bygget til Agder Taxi til venstre og det grå bygget helt til høyre.
Det nye bygget på Hånes blir over 5.000 m2

– Gøyere enn fotball

Fotballkjendisen Jesper Mathisen snakker både på inn og utpust, når han forteller om satsingen på den relativt nye racketsporten i Norge. Han ber sågar om å bli trodd på at det er langt gøyere å spille padel enn fotball.

– De som i dag spiller på Rige er i alle aldre. En trenger ikke være spesielt godt trent eller ha spilt padel lenge for å bli god. Det er nok kanskje også grunnen til at det har blitt så populært, sier Jesper Mathisen.

De er også i ferd med å ansette en Padel-trener som skal være tilgjengelig for brukerne av anleggene på Sørlandet.

Slik blir det nye anlegget på Hånes seende ut.
Slik blir det nye anlegget på Hånes seende ut. FOTO: TROLLVEGG ARKITEKTSTUDIO AS