Spørsmål?

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål

Hvordan booker jeg bane?

Last ned appen Playtomic og opprett en bruker. Søk opp ditt lokale Just Padel senter, gå inn under fanen reservere, velg ønsket dato og tidspunkt, skroll ned og velg ønsket bane. - Obs! Du er nødt til å bekrefte epostadressen din i Playtomic for å kunne booke.

Kan jeg leie utstyr og hvor mye koster det?

I alle våre haller har du tilgang til både racketer og baller. Racketer får du leid, mens du får kjøpt ballrør. Det koster kr 50 per racket og kr 99 for et rør med baller.

Må jeg booke bane på forhånd eller kan jeg ta drop in?

Ja, du må booke på forhånd. Dette fordi våre senteret ofte er ubemannet og det er ikke alltid ledig bane.

Jeg har booket bane og står ved inngangen, men kommer meg ikke inn?

Når du booker bane, får du også en tilgangskode til døren. Denne er aktiv ca. 30 min før du skal spille. Du finner tilgangskoden i appen eller på bekreftelse e-posten du fikk for reservasjonen.

Hvordan skrur jeg på lyset på banen?

Lysene skrur seg automatisk på ca. 5 min før bookingen din starter.

Hvordan avbestiller jeg en bane?

Dette gjør du ved å gå inn på bookingen din i Playtomic, finn kampen du ønsker å avbestille og trykk så på de tre prikkene øverst i høyre hjørne. Velg så "vise reservasjon eller avbestille".

Booker jeg utstyr via appen og er det noen åpningstider på leie?

Nei, utstyr ordner du når du er i hallen. På alle våre senter er dette helt selvdrevent og du trenger kun telefonen for å betale. Leie av racketer og kjøp av baller er tilgjengelig i hele senterets åpningstid.

Partnere

Ønsker du å bli en partner? Les mer her.