Hellerudsletta

Åpningstider:
Åpent alle dager 06.00 - 02.00
LAst ned appen playtomic i
google play eller app store for å booke

VERVEKAMPANJE

Verv en venn, få en time gratis padel!

Vi i Just Padel ønsker at alle skal få prøve denne fantastiske sporten. Vi deler derfor ut en gratis time padel til alle som verver en ny spiller.
Det eneste du trenger å gjøre er å booke padel sammen med en venn, kollega, kjæreste eller hvem som helst som ikke har spilt padel før, så spanderer vi din neste time. Den nye spilleren må du legge til i bookingen på Playtomic, så vedkommende må laste ned appen og registrere seg.

Deretter sender du oss en e-post med emnet "vervekampanje" og forteller oss hvilken dato og klokkeslett du har booket. Neste gang du skal booke vil du ha kreditt i din "Playtomic wallet" så du kan betale din del av bookingen. De tre andre du spiller med betaler fortsatt sin del av bookingen :)


Kampanjen gjelder ikke på avdelingene Sandviken og Sotra.


Endelig åpner vi Just Padel Hellerudsletta!

Just Padel har åpnet et helt nytt senter på Hellerudsletta!
Du finner oss i kjelleren på X-meetingpoint, inngang på baksiden av bygget, i underetasjen.

Bane booker du enkelt i appen Playtomic. Søk opp Just Padel Hellerudsletta, velg ønsket tidspunkt og lengde på bookingen. Du trenger ikke ha med deg utstyr for å komme i gang, vi har racketer for utleie og baller til salgs.

Ønsker du en gratis introduksjon til padel? Kontakt Marius på e-post hellerudsletta@justpadel.no eller telefon. +47 48 24 70 30

Snart åpner vi også Norges største padelsenter på Hellerudsletta, les mer her!

Følg oss på Facebook og Instagram for spennende oppdateringer.

Partnere

Utedesign
PWC
Sørmegleren
Nordea
Slakter Frivold
BDO
Coca Cola