Hit Padel blir Just Padel

Hit Padel blir Just Padel
Gruppebilde

Fantastiske nyheter, Hit Padel blir Just Padel.

Fra og med 01. januar 2022 overtar Just Padel både Hit Padel Trondheim og Hit Padel Stjørdal.

Niklas Dyrhaug, som la opp skikarrieren tidligere i år, er en av gründerne av Hit Padel.
Niklas kommer til å ha sentrale roller i den videre utviklingen og ekspansjonen av Just Padel i Trøndelag og Norge.

"Jeg elsker selv å spille padel, og har virkelig blitt hekta på denne fantastiske sporten! Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger og få nye padel-venner. Det nye samarbeidet med Just Padel kommer til å bidra veldig positivt for våre gjester.  Sier Niklas.

Live Spilker som er et kjent ansikt på både Rosten og Stjørdal fortsetter som ansvarlig for driften av begge hallene, og ansvarlig i Trøndelag.

"Jeg synes dette er kjempespennende. Just Padel er en profesjonell aktør som jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med. Jeg stortrives i jobben min og gleder meg til å utvikle hallene i samarbeid med Just Padel. Vi har allerede mange spennende planer for 2022, blant annet en Pro-shop på Rosten som skal opp i nærmeste fremtid." Sier Live Spilker.

I tillegg til de to eksisterende hallene, åpner Just Padel fem nye baner i Trondheim høsten 2022 og jobber samtidig med flere  lokasjoner i Trøndelag og nordover i Norge. I løpet av første kvartal åpner en helt ny hall i Bodø, også dette i samarbeid med gjengen fra Hit Padel.

"Vi har gledet oss veldig til å lansere denne nyheten. Vi har hatt en hyggelig dialog med Hit Padel helt fra de åpnet og sett at de gjør mye bra. Begge hallene til Hit Padel passer perfekt inn i planene våre og gjør at vi får fotfeste i Trøndelag. Vårt mål er at alle skal få prøve den fantastiske sporten padel, så vi gleder oss til å vokse videre i Trøndelag." Sier Eimund Tharaldsen, Daglig Leder i Just Padel Group.
Fra venstre: Jesper Mathisen, Eimund Tharaldsen, Niklas Dyrhaug, Daniel Myrmæl Helgestad og Live Spilker.
Publisert:
03
.
01
.
2022
Oppdatert:
18
.
04
.
2024