Just Padel blir en del av LeDap Group

Just Padel blir en del av LeDap Group

Kristiansand (Norge), 25.oktober 2021 

Just Padel kunngjør i dag at de blir en del av LeDap Group (“LeDap”), støttet av det europeiske private equity -firmaet Triton. LeDap er etablert med en ambisjon om å bli verdens ledende plattform for å drive vekst, innovasjon, digitalisering og profesjonalisering av sporten padel. LeDap er etablert i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen, Estland og Østerrike. 

Pontus Gustafsson, konsernsjef i LeDap: “Vi er veldig begeistret for dette nye partnerskapet. Norge er ett topprioritert vekstmarked for LeDap, og vi ser frem til å samarbeide med det talentfulle lederteamet og ansatte i Just Padel for å fremme og utvikle sporten videre i Norge.” 

Eimund Tharaldsen, administrerende direktør og medstifter av Just Padel: “Vi er veldig glade for å kunne ønske LeDap velkommen som nye eiere av Just Padel, dette er det perfekte steget videre for oss. LeDaps tankegang ligner vår, for vårt fokus og mål er å bringe denne fantastiske sporten til alle byer i Norge, slik at alle kan spille padel.  Å bli en del av en stor, internasjonal padel-gruppe gir også Just Padel muligheten til å styrke vekstambisjonene våre. I løpet av de neste 24 månedene vil vi åpne i overkant av 150 baner i Norge, og vi er hele tiden på jakt etter flere gode muligheter.  Å ha LeDap som partnere gir oss også tilgang til LeDaps etablerte konsepter og erfaringer med beste praksis og digitale løsninger, noe alle kundene våre vil få glede av fordi det forbedrer konseptet vårt enda mer. Som alltid har vi hovedfokus på gjestene våre.” 

Jesper Mathisen, medstifter av Just Padel: “Etter at jeg forlot fotballen har jeg lett etter en ny arena der jeg kan konkurrere og møte nye mennesker. Padel er den perfekte matchen. Jeg er veldig glad for at vi startet denne reisen, og at vi nå går inn i neste fase sammen med LeDap. Jeg tar med meg konkurranseinstinktet mitt både i sporten padel og i utvidelsen av Just Padel, og nå skal vi gi mer gass enn noensinne.» 

Just Padel driver i dag syv padel-sentre og er den ledende padelaktøren i Norge. Just Padel har inngått avtaler med flere andre lokasjoner som vil bli åpnet i løpet av de neste månedene.   

“Just Padel er en svært viktig investering for LeDap, fordi vi har som mål å etablere markedsledende stillinger i alle markedene der vi er aktive. Vi ser frem til å samarbeide med selskapet for å utvide sporten videre i Norge. Ambisjonene våre er høye, og i samarbeid med selskapene i konsernet vårt og det globale padelsamfunnet ønsker vi at LeDap skal bidra til å gjøre Padel til en olympisk sport,” sier Per Agebäck, Co-Head i Tritons Consumer Sector og styreleder i LeDap-konsernet. 

 

Om Just Padel
Just Padel ble stiftet i Norge i 2020. Just Padel er den ledende aktøren i Norge og driver syv sentre med totalt 45 baner. I løpet av to år vil selskapet ha mer enn 200 baner i Norge. Just Padel har fokus på å bygge sentre som har de beste fasilitetene og den beste atmosfæren og sikter mot å gjøre padel til en sport for alle og for fremtiden.

 

OmLeDap 

LeDap ble etablert i 2021 og er et internasjonalt konsern avpadel selskaper som for tiden er til stede i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen, Estland og Østerrike. LeDap driver mer enn 90 sentre med over 600 padelbaner og har som mål å bli verdens ledende plattform for å drive vekst, innovasjon, digitalisering og profesjonalisering av padelsporten. LeDap har som målsetting å gjøre padel tilgjengelig for alle og vil utvikle padelsporten gjennom å tilby infrastruktur og inspirasjon til alle typer av padelspillere, hvor visjonen er å aktivt bidra til å gjøre padel til en olympisk sport. Ved utgangen av 2022 forventer LeDap å være til stede på mer enn 200 steder og drive mer enn 1700 baner. Ready. Set. Go. #letsplay

Om Triton
Siden etableringen i 1997 har Triton sponset ti fond, med fokus på virksomheter innen industri og teknologi, tjenester, forbruker- og helsesektoren. Triton-fondene investerer i og støtter den positive utviklingen av mellomstore bedrifter med hovedkontor i Europa.

Triton har som mål å bidra til oppbygging av bedre virksomheter på lengre sikt. Triton og lederne i selskapet ønsker å bidra til positiv endring i retning en mer bærekraftig virksomhet og vekst.

De 49 selskapene i Tritons portefølje har en kombinert omsetning på rundt 18 milliarder euro og sysselsetter rundt 104 000 ansatte. For mer informasjon: www.triton-partners.com

Publisert:
25
.
10
.
2021
Oppdatert:
18
.
04
.
2024